Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΠΙΔΗ

ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
"ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ”
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΜΕΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1878
beniaminlesbios@gmail.com
Τηλ. Επικ.: 6972702840

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α


Το Σωματείο μας, μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό συμβάν του θανάτου του μέλους μας Μιχάλη Τσιπίδη, συνήλθε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος και την έκφραση των θερμών συλλυπητηρίων στην οικογένεια του εκλιπόντος.

      
Ο Μιχάλης Τσιπίδης, που πέθανε στη Θεσσαλονίκη 76 ετών, ηλεκτρολόγος μηχανικός, συλλέκτης, πρώην υπάλληλος ΟΤΕ, από την πρώτη στιγμή του νέου ξεκινήματος αναγέννησης του Σωματείου μας το 2007 στάθηκε δίπλα μας όχι σαν απλό μέλος αλλά ένας από τους μεγάλους δωρητές, διότι, εκτός από τη διευκόλυνση που μας έκανε για την ανακαίνιση του κτηρίου μας, έχει χαρίσει πρωτότυπα γραμματόσημα, καθώς και την ιδιόγραφη επιστολή του Βενιαμίν, τα οποία εκτίθενται στην προθήκη που έχουμε κάνει για το σκοπό αυτό στην αίθουσά μας.

Σε ευχαριστούμε για όλα.
Καλό σου ταξίδι. Αιωνία η μνήμη σου.


Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                           ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ


*Εκφράζουμε και τα δικά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Πηνελόπη, στα παιδιά τους και στους λοιπούς συγγενείς. Ο Μιχάλης Τσιπίδης, εκτός από λάτρης της Μελίντας, υπήρξε αφανής αρωγός του Παλαιοχωρίου με πολλούς τρόπους, μεταξύ των οποίων και η δωρεά σχολικών ειδών στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου. Ας είναι αιώνια η Μνήμη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου