Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΑΚΗΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΣΙΓΡΙΟΥ»

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

• Το καλοκαίρι του 2003 συστήσαμε την Επιτροπή μας. Από τις πρώτες μας σχεδόν γραφές είχαμε πει, υπό μορφή τάματος, να μας αξιώσει ο Θεός να τελειώσει μέσα στο βιολογικό μας κύκλο το θεμελιώδους σημασίας για το νησί μας αυτό έργο, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ στο Αιγαιακό αρχιπέλαγος, και να το περπατήσουμε  σ’ όλο του το μήκος των 46.664 μέτρων.

 

• Το καλοκαίρι του 2013, μετά από τον επιτυχή δεκάχρονο αγώνα μας που είχαμε διεξαγάγει με πίστη, συνέπεια αλλά και αδιάλειπτη συνέχεια και εν όψει της «πρώτης κασμαδιάς» σ’ αυτόν, στην 3η Ολομέλεια της Επιτροπής μας στο Σκαλοχώρι, πανηγυρική αυτή τη φορά, επιβεβαιώσαμε και πάλι το τάμα μας.

 

• Το καλοκαίρι του 2023, εφέτος  που θα είναι πια ολοκληρωμένος ο «ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΙΓΡΙΟΥ», θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για την  τήρηση  του τάματός μας.  Έτσι θα τηρήσουμε και την άλλη αρχική δέσμευσή μας, η Επιτροπή μας να υπάρχει και να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να ολοκληρωθεί το σωτήριο αυτό έργο για όλη τη Λέσβο, όπως και πράγματι πράξαμε αδιάλειπτα τα είκοσι αυτά χρόνια. Για την τελευταία  αυτή εκδήλωση της Επιτροπής μας θα επανέλθουμε, ανακοινώνοντας  επακριβώς όλες  τις σχετικές λεπτομέρειες και το πρόγραμμά της.


5 Ιανουαρίου 2023

 

                           Ο Πρόεδρος                                Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σκαλοχωριτών

      της Επιτροπής Αγώνα                                      και μέλος της Επιτροπής


    Δρ.Τάκης Χαραλ. Ιορδάνης (Ph.D.)                         Αδάμ Εμμ. Καρέκος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου