Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

    

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αγωνιστικές δραστηριότητες του σκακιστικού τμήματος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, με διοργάνωση εσωτερικών τουρνουά, παράλληλα με τη λειτουργία της Ακαδημίας Σκάκι.


Έτσι, στις 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη το 2ο εσωτερικό τουρνουά, στο οποίο έλαβαν μέρος 27 παίκτες, από τους οποίους πρώτευσαν και βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Σκουλίδης με 4,5 βαθμούς, ο Γιάννης Πίτσας με 4 βαθμούς και ο Στέλιος Πατσιλάς με 4 βαθμούς.


Χθες 12 Ιανουαρίου διεξήχθη στο Πλωμάρι το 3ο εσωτερικό τουρνουά, με συμμετοχή 15 παικτών σε διοργάνωση πέντε γύρων και με την παρουσία του αγωνιστικά υπεύθυνου κ. Μπανταβάνη και του εφόρου σκάκι της ΛΕΣΧΗΣ κ. Λάμπρου.


Κατά το τουρνουά, πρώτευσαν η Άννα Πρώιου με 4 βαθμούς, ο Χρήστος Λαζαρίδης, ο Εμμανουήλ Πολίτης-Αγάλιας, ο Γιώργος Γιαμουγιάννης και ο Ευάγγελος Φραγγιάς με 3,5 βαθμούς.


Τόσο τα μαθήματα στο σκάκι, όσο και τα εσωτερικά τουρνουά, θα συνεχιστούν, προκειμένου το σκακιστικό τμήμα της ΛΕΣΧΗΣ να αποκτήσει στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα αξιόμαχη σκακιστική ομάδα. 

Ξενοφών Ε. Μαυραγάνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου