Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ 2021-2022

Λέσχη Πλωμαρίου "Βενιαμίν ο Λέσβιος"

Το Σκακιστικό Τμήμα της Λέσχης Πλωμαρίου "Βενιαμίν ο Λέσβιος" σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή για τις τάξεις της Ακαδημίας της Σκακιστικής Εκπαιδευτικής Χρονιάς 2021-2022 στη φόρμα: https://forms.gle/7rYkhiV5DiugJZnn6

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και θα έχουν διαδικτυακό χαρακτήρα, σύμφωνα και με την ενθάρρυνση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Προπονητικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο ΕΣΟ) για την πραγματοποίηση προπονήσεων με τη χρήση του διαδικτύου.

Την οργάνωση και ευθύνη των μαθημάτων έχει ο FM κ. Μιχαηλίδης Ανέστης προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με στόχο για πρώτη φορά να συσταθεί και τμήμα ενηλίκων, επιθυμία και πολλών σκακιστών από τις δύο επιτυχημένες προηγούμενες εκπαιδευτικές σκακιστικές χρονιές.

Σημειώνουμε πως στόχος του συλλόγου είναι οι μηνιαίες συνδρομές να παραμείνουν ίδιες με την προηγούμενη χρονιά.

Στους ανήλικους μαθητές με κηδεμόνα μέλος της Λέσχης Πλωμαρίου ''Βενιαμίν ο Λέσβιος'' ή ενήλικο μαθητή μέλος της Λέσχης όπως και την προηγούμενη χρονιά ισχύει έκπτωση 50% στα δίδακτρα.

Για όλους τους εγγεγραμμένους σκακιστές στο αγωνιστικό τμήμα με Δελτίο Αθλητή ισχύει επίσης η έκπτωση και η εγγραφή ως μέλος της Λέσχης είναι προαιρετική.

Το Σκακιστικό Τμήμα θεωρεί τη δεδομένη χρονική περίοδο, λόγω της ρευστότητας των συνθηκών λόγω Covid-19, του αυστηρού Προπονητικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της ιδιαιτερότητας των κλειστών χώρων προπόνησης, να ξεκινήσει με τον ασφαλέστερο και ήδη επιτυχημένο διαδικτυακό χαρακτήρα των μαθημάτων, παρακολουθώντας όμως ταυτόχρονα τις εξελίξεις που μπορεί να δώσουν τις ιδανικές συνθήκες για το έναυσμα της έναρξης των διά ζώσης μαθημάτων. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ελπίζουμε από το νέο έτος, θα εργαζόμαστε με την προοπτική να εξασφαλίσουμε το καταλληλότερο περιβάλλον των διά ζώσης μαθημάτων και δραστηριοτήτων.

Με τη συμμετοχή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε εκ νέου. Για διευκρινιστικές πληροφορίες στη διάθεσή σας.O Έφορος του Σκακιστικού Τμήματος της Λέσχης Πλωμαρίου ''Βενιαμίν ο Λέσβιος''

Λάμπρου Δημήτρης

Tηλ: 6972659397, ώρες 19:00-22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου