Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΙΟΡΔΑΝΗ

 Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Τάκη Ιορδάνη στην Άντισσα

Ο συγγραφέας Τάκης Ιορδάνης          Ο συγγραφέας Τάκης Ιορδάνης                                                                                                                                         Φωτογραφία Βάγια Καρίνου

«Ανάμεσα στο μύθο και στη Θύμηση»

Στις 21 Αυγούστου παρουσιάστηκε στην Άντισσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άντισσας Τέρπανδρος, την Εταιρεία Αιολικών Μελετών και τις εκδόσεις ΑΩ, το βιβλίο του Τάκη Ιορδάνη «ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΥΜΗΣΗ».

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ιορδάνης Ιορδάνου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άντισσας Κυριάκος Καραμιχαήλ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισσαίων της Αθήνας Μαρία Παπαδούλη και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άντισσας «Τέρπανδρος» Θεολόγος Καραμιχάλης. Με επιστολή του χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μηθύμνης Νικόδημος Κοτζαμπάσης.

   

                   

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Παναγιώτης Σκορδάς, Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας (Δρ. Φιλολογίας), Ιωάννης Παπάνης, Φιλόλογος - Μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Στέλλα Πετρίδου, Αξιωματικός Λ.Σ., Λογοτέχνις και Στιχουργός, ενώ διαβάστηκε η ομιλία της Λαψαρνιώτισσας Ποιήτριας κ. Πέρθας Καλέμη, που για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο χώρο της εκδήλωσης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Βάγια Καρίνου, Ενεργός Πολίτης - Δημοσιογράφος. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Μπούμπας, Συγγραφέας (Δρ. Ευρωπαϊκών Σπουδών Παν. Αιγαίου, Πρόεδρος της «Εταιρείας Αιολικών Μελετών»). 

Τη βιβλιοπαρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Λεωνίδας Μαρίνος, η συγγραφέας Βασιλική Φραντζή, λογοτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων, φίλοι του συγγραφέα και αρκετοί Αντισσαίοι.

«Συγκινητική η ομιλία του Βουλευτή Λέσβου του Σύριζα κ. Ιωάννη Μπουρνού, ο οποίος μίλησε «από καρδιάς» για τον κ. Τάκη Ιορδάνη, για την αποτελεσματικότητά του στην επίλυση καίριων θεμάτων που αφορούν την Άντισσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Καλοτάξιδο το «Ανάμεσα στο Μύθο και στη Θύμηση», αγαπητέ μας Τάκη! Αναμένουμε σύντομα το επόμενό σου!» σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου