Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ

( 18 - 25 Ιουλίου 2019 )

                                                                            

     Με την συμμετοχή 65 τουλάχιστον σκακιστών, αρχίζει την Πέμπτη 18 Ιουλίου το Διεθνές τουρνουά σκάκι στο Πλωμάρι, που θα διαρκέσει ως τις 25 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του, με την απονομή των επάθλων στους νικητές.

 

     Οι συναντήσεις θα γίνονται στη μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολυκέντρου Πλωμαρίου με καθημερινή έναρξη στις 6 το απόγευμα.

 

     Μεταξύ των διεθνώς αναγνωρισμένων σκακιστών που θα μετάσχουν στο τουρνουά είναι οι γκραν μαιτρ Αντρέι Ρισάκοφ, Αλεξάντερ Χαριτόνωφ, Ιωάννης Νικολαϊδης, Βασίλης Κοτρωνιάς, Μάριαν Πέτροφ Γκιοργκίεφ και Αναστάσιος Μιχαηλίδης.

 

     Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης σκάκι (simultane) κατά τον οποίο ένας γκραν μαιτρ θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό παικτών. Η επίδειξη θα γίνει στην παραλιακή πλατεία του Πλωμαρίου.


     Επίσης, την Τρίτη 23 Ιουλίου το βράδυ, θα εμφανισθεί στην ίδια πλατεία η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μόριας.


     Στην τελετή λήξης έχουν κληθεί να παραστούν και να επιδώσουν τα έπαθλα, οι βουλευτές Λέσβου, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου και εκπρόσωποι πολιτιστικών και σκακιστικών συλλόγων.

 

Ξενοφών Μαυραγάνης 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου