Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ


ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ

     Μια πολύ ωραία βραδιά χάρισε στο Πλωμάρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας την Τρίτη, όταν η Χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Χατζηγιαννάκη και το Χορευτικό Συγκρότημα με την καθοδήγηση του κ. Τεντολούρη, παρουσίασαν ένα σύνολο τραγουδιών και χορών με χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Σκάκι.

     Τον Πολιτιστικό Σύλλογο, προσφώνησε, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ο πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΣΡΙΟΥ “ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ” Ξενοφών Μαυραγάνης, ενώ εκ μέρους του Σωματείου μίλησε ο Μιχάλης Τετώνης, αφενός μεν δίνοντας πληροφορίες για το Τουρνουά και αφετέρου ευχαριστώντας αναλυτικά και ονομαστικά όλους όσοι βοήθησαν ηθικά και υλικά στη διοργάνωση αυτού του τουρνουά.

     Ακόμα, μίλησε στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει την εκδήλωση η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαριάνθη Μακρή και η όλη εκδήλωση τερματίστηκε αργά τη νύχτα με δεξίωση και χορό, στον οποίο συμμετείχαν τόσο τα μέλη του χορευτικού ομίλου όσο και Πλωμαρίτες και Πλωμαρίτισσες.

     Σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώνεται το τουρνουά με την απονομή των επάθλων στους πρώτους ανά κατηγορία νικητές. 

Πρόεδρος Λέσχης Πλωμαρίου
Ξενοφών Μαυραγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου