Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ


ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ
ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ
      
     Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, έγινε αργά το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου η απονομή των επάθλων στους νικητές του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Σκακιού Πλωμαρίου.     Στην τελετή, στην οποία παρέστησαν όλοι οι παίκτες με τις οικογένειές τους, μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοφών Ε. Μαυραγάνης, που ευχαρίστησε όλους όσοι μετείχαν στο Τουρνουά, τους χορηγούς, την Γ. Γ. Αιγαίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Λέσβου και στη συνέχεια ανήγγειλε τα έπαθλα, που πήραν οι γκραν μαιτρ Βασίλης Κοτρωνιάς, Αντρέι Ριγκατσόφ, Αλεξάντρ Χαριτόνοφ (Ρώσοι), Ιωάννης Νικολαϊδης, Μαριάν Πετρόφ (Βούλγαρος). Τα κύπελλα που απονεμήθηκαν συνοδεύονταν από χρηματικό ποσό.


     Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα μετάλλια των άλλων κατηγοριών που έλαβαν μέρος, όπως γυναικών, παίδων, κορασίδων και λοιπά.     Τα έπαθλα απένειμαν ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Πετρέλλης, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Μανώλης Αρμενάκας, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λίτσα Βάμβουρα, ο αρχιερατικός επίτροπος π. Ευστάθιος Μεταξής, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας της ΛΕΣΧΗΣ, Ξενοφών Μαυραγάνης, Θεολόγος Πατερέλλης και Γιάννης Λαγουτάρης αντίστοιχα, η αντιπρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, συνδιοργανωτή του τουρνουά Άσπα Μιχαλέλλη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροσβεστών Δημήτρης Βελούτσος, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Μαραγγέλλης και ο εκ των χορηγών Γιάννης Πρωτούλης.     Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σωματείου επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθούν και να πολλαπλασιαστούν τα μέλη του Σωματείου, για να μπορεί αυτό να επιβιώσει και να δημιουργεί παρόμοιες εκδηλώσεις, τονώνοντας έτσι το πολιτιστικό επίπεδο του Πλωμαριού, αλλά και ενισχύοντας τον τουρισμό.    


     Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα, δικαιολογώντας την απουσία του, λόγω κοινοβουλευτικής απασχόλησής του.

     Κλείνοντας, ευχήθηκε στους παριστάμενους να ξαναβρεθούν του χρόνου σ’ ένα πιο  μεγάλο και πιο πολυάνθρωπο Τουρνουά.     
Πρόεδρος Λέσχης Πλωμαρίου
Ξενοφών Μαυραγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου